Спинъри

Спинъри

 Тук можете да откриете и публикувате безплатни обяви за фиджет спинъри в най-различни модели и разцветки. Неограничен брой обяви за двуперкови спинъри, триперкови спинъри, многоперкови спинъри, светещи спинъри, фосфоресциращи спинери, спинъри с изображения, метални спинъри, чугунени спинъри, пластмасови фиджет спинари и много други.

Покажи :
Сортиране по:
Класически триосов фиджет спинър Fidget Spinner Промо

Класически триосов фиджет спинър Fidget Spinner

Класически триосов Фиджет спинър Fidget SpinnerФиджет спинърите са най - популярната антистрес играчка на пазара в момента.Много хора твърдят че спинърите помагат за засилване на фокуса, като намалят стреса и безспокойството. И въпреки че това твърдение все още не е научно доказано, никой не отрекъл насладата  от задоволителното усещане, което бързовъртящите се спинъри доставят, когато ги завъртите.Този класически триосов спинър предлага дълги времена на въртене, благодарение на керамичният си л..

10,89лв. 4,90лв.

Класически фиджет спинър перка Изчерпано

Класически фиджет спинър перка

Класически фиджет спинър перкаИновативна хенд фиджет спинър играчка! Хенд спинърите са най-новата мания сред тинейджърите в световен мащаб! Идеята на иновативната играчка е да държи ръцете Ви заети, с цел да избегнете досадните за околните ви занимания, като щракане,потропване,скърцане или просто да превъзмогнете налегналата ви скука в последно време! Превърнете досадното чакане по спирките на автобусите в натовареният трафик в едно приятно изживяване-за Вас и за Вашата компания! Класическият фи..

13,09лв.

Многоцветен триосов фиджет спинър перка Изчерпано

Многоцветен триосов фиджет спинър перка

Многоцветен триосов  фиджет спинър перкаХенд спинър антистресови играчки!      За много хора фиджет спинърите са играчки, осигуряващи комфорт и спокойствие в стресови ситуации! А за малките деца това е новата мания!Ако работите в голяма фирма, то със сигурност сте заобиколени с много хора! С някои от тях се разбирате чудесно, но други просто Ви влудяват с досадните си нервни тикове! Подарете спокойствие на Вас и Вашите колеги! Осигурете си приятна работна атмосфера със фиджет спинър перка триосо..

13,09лв.

Многоцветен фиджет спинър Изчерпано

Многоцветен фиджет спинър

Цветен фиджет спинърджобна играчка за въртенеФиджет спинър манията е завладяла света. Днес все повече хора търсят начин да "изпуснат парата", но нямат време или финанси за целта. Предлагаме ви нещо практично, интересно и по джоба на всеки.Последният хит по цял свят-фиджет спинъра. Идеалното решение за всеки с повече свободно време, за онези- вечно киснещи в задръствания или скучаещи по спирките. Спинъра е малък, компактен, лесен за употреба и на достъпна цена. Няма значение дали сте в офиса, на ..

11,99лв.

Спинер със сачми Изчерпано

Спинер със сачми

Без значение от материала, формата, размера или броя перки, в основата на всеки фиджет спинер е лагера със сачми. А за да не ограничаваме сачмите само в лагера, сме сложили и по три  огледално лъскави, метални сачми на всяка перка. Размера на спинъра е 7x7см. и се предлага в различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

9,79лв.

Спинър игра с шотове

Спинър игра с шотовепарти игра за надпиванеЗабавна и лесна за изпълнение игра. Спинър с шотове. Комплекта включва поставка със стрелка и шот чашка. Някой от играчите завърта стрелката и когото посочи-пие съдържанието на шота. Сета се предлага в компактна картонена опаковка.Размери: диаметър и височина на поставката 6х4.5см, височина на чашката 6см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM..

10,98лв.

Спинър с цветя в кръг Изчерпано

Спинър с цветя в кръг

Спинър с цветя в кръг - 5 осовджобна играчка за въртене Фиджет спинър манията е завладяла света. В днешното забързано ежедневие, стресът е навсякъде около нас. Едни го потискат като се натоварват психически, други посягат към кутията с цигари, трети пък просто са открили решението на проблема, което ще ви споделим днес.Идеалното решение, докато сме в задръстване, докато чакаме на спирката, или чакаме вечно закъсняващата приятелка.Представяме ви 5 осов фиджет спинър. Той е подходящ в моментите, к..

13,09лв.

Фиджет спинер Fidget spinner триосов Промо

Фиджет спинер Fidget spinner триосов

Фиджет спинер Fidget spinner антистрес играчкаФиджет спинерите - хитът на 2017г.Фиджет спинер Fidget spinner играчките станаха антистрес продукт на 2017г. Предлагаме Ви хитовия продукт на супер цена. Антистрес Фиджет спинер Fidget spinner се предлагат в различни цветове. За разлика от някои модели спинери нашите са супер тихи и с максимален въртящ момент. Вземете антистрес продукт №1 за 2017г.Спинърът е с размери 7х7см. Fidget spinner фиджет спинерите се предлагат  в картонена опаковка...

13,20лв. 5,90лв.

Фосфоресциращ фиджет спинер Изчерпано

Фосфоресциращ фиджет спинер

Фиджит спинерът е играчка за фокусиране и убиване на време. Придобил светкавична популярност из целия свят, приличащо на витло на кораб, въртящо се на върха на пръста ви, той е с успокояващ ефект и би могъл да замести нервното тропане с крак,непрестанното щракане с писалката или въртенето на запалката. Също толкова популярен е и фосфоресциращ спинър, който завъртян в пълен мрак е изключително красива и хипнотизираща гледка. На  всяка от трите перки има изобразено изплезено емоджи, което го прави..

13,09лв.