Електронни цигари, наргилета, табакери и запалки

Електронни цигари, наргилета, табакери и запалки

Тук можете да откриете и публикувате безплатни обяви за електронни цигари, наргилета, табакери и запалки. Избирайте измежду неограничен брой обяви за най-различни електронни цигари, наргилета, табакери, запалки  и аксесоари към тях.

Покажи :
Сортиране по:

Чашка за наргиле - зелена

Зелена чашка за наргилеГлинена чашка за наргиле с 5 отвора    Класическа, зелена чашка-глава за наргиле, изработена от глина. С общо пет отвора, чашката е съвместима с всякакъв вид наргилета използващи въглени. Подходящ е като подарък за приятел или колега, който пуши наргиле. Може да го изненадате с тази красива чашка, независимо по какъв повод.​​​​​​​​​​​​    Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COМВижте ТУК информация за най-евтината дос..

6,49лв.

Чашка за наргиле - червена

Червена чашка за наргилеГлинена чашка за наргиле с 5 отвора    Класическа, червена чашка-глава за наргиле, изработена от глина. С общо пет отвора, чашката е съвместима с всякакъв вид наргилета използващи въглени. Подходящ е като подарък за приятел или колега, който пуши наргиле. Може да го изненадате с тази красива чашка, независимо по какъв повод.​​​​​​​    Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COМВижте ТУК информация за най-евтината достав..

6,49лв.