Свободно време

Свободно време

Тук ще намерите всякакви обяви свързани със свободно време като обяви за туризъм, екскурзии, хоби, билети, електронни цигари\наргилета, риболов, къмпинг, почивка както и други обяви от подобно естество. Публикувай  безплатно Вашите обяви за свободно време.

Покажи :
Сортиране по:
Сувенир от дърво - автомат с два приклада. Ново

Сувенир от дърво - автомат с два приклада.

Сувенир от дърво - автомат с два прикладаМакет на автомат от  дърво с два приклада с дължина 26см.  Автомата е ръчна изработка и може да бъде чудесна декорация за Вашия дом или чудесно попълнение в колекцията Ви. Този дървен автомат с два приклада идва в целофанена опаковка и е оригинален подарък - сувенир, който да подарите за Вашите близки и приятели, ловджии или просто ценители на красивите вещи.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над..

4,70лв.

Сувенир от дърво - ловджийска пушка с презрамка Ново

Сувенир от дърво - ловджийска пушка с презрамка

Сувенир от дърво - ловджийска пушка с презрамкаМакет на ловджийска пушка от дърво с презрамка с дължина 57см.  Пушката е ръчна изработка и може да бъде чудесна декорация за Вашия дом или чудесно попълнение в колекцията Ви.  Тази дървена ловджийска пушка идва в целофанена опаковка и е оригинален подарък - сувенир, който да подарите за Вашите близки и приятели, ловджии или просто ценители на красивите вещи.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с на..

6,34лв.

Сувенир от дърво - лък със стрели Ново

Сувенир от дърво - лък със стрели

Сувенир от дърво - дървен лък с три стрелиДървен лък с въжена ръкохватка и три стрели в кобур с презрамка. Лъка е ръчна изработка и може да бъде чудесна декорация за Вашия дом или чудесно попълнение в колекцията Ви.  Тази дървен лък идва с три стрели в кобур с презрамка и в целофанена опаковка. Лъкът със стрели е оригинален подарък - сувенир, който да подарите за Вашите близки и приятели, ловджии или просто ценители на красивите и интересни вещи.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО М..

46 600,00лв.