Рамки

Рамки

Категорията е предназначена за безплатни обяви свързани с рамки за снимки и различни виндове документи. Публикувайте тук своите обяви свързани с рамки за снимки и документи.

Покажи :
Сортиране по:

Бяла дъска в рамка от дърво

Дървена рамка с бяла дъскаПрактичен подаръкРамка изработена от дърво с функционална бяла дъска в средата. Към нея се предлага и удобен маркер. Практичен подарък за Вашият офис. Размери на продукта - 20х30 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

4,40лв.

Дървена рамка за снимки, декорирана с чайка и котва

Дървена рамка за снимкиСувенири и подаръциДървена рамка за снимки, декорирана с чайка и котва. Рамката е с размери:21х21 и се предлага в различни модели.Виж информация за най-евтината доставка ТУК ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден. ..

12,68лв.

Рамка за снимки с орнаменти

Рамка за снимкаПодаръциБяла рамка за снимки, изработена от следните материали - фронт стъкло и PVC. Удобен и практичен гръб с поставка и кукички за закачване Подарете стилна рамка с красиви орнаменти с Ваша снимка! Рамката е подходяща за снимки с размер: 13х18 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

5,00лв.

Бяла мултирамка за 2 снимки с овални ъгли, декориран с червено сърце

Бяла мултирамка за 2 снимки с овални ъгли, декориран с червено сърцеподарък за деня на влюбените     Красива бяла мултирамка за две снимки с овални ъгли, декориран с червено сърце. Перфектен подарък за Вашата любима по повод Свети Валентин, годишнина и много други различни поводи. Изненадайте я дори и без повод с тази уникална рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка за хоризонтално и вертикално поставяне. Подходяща за снимки с размери: 10х15см и 13х18см.  Вижт..

7,92лв.

Мултирамка за 4 снимки

Мултирамка за 4 снимкиизработена от PVC материал и фронт стъкло    Красива мултирамка за четири снимки, изработена от PVC материал и фронт стъкло. Рамката има гръб с поставка и възможност за окачване на стена. Невероятен подарък за приятелка или колежка, по повод рожден ден, имен ден и много други различни поводи. Може да ги изненадате дори и без повод. Мултирамката е подходяща също така и като допълнение  към друг Ваш подарък.  Подходяща за снимки с размери: 10х15 см. Размери на рамката: 30.5х3..

11,30лв.