Рамки

Рамки

Категорията е предназначена за безплатни обяви свързани с рамки за снимки и различни виндове документи. Публикувайте тук своите обяви свързани с рамки за снимки и документи.

Покажи :
Сортиране по:

Бяла дъска в рамка от дърво

Дървена рамка с бяла дъскаПрактичен подаръкРамка изработена от дърво с функционална бяла дъска в средата. Към нея се предлага и удобен маркер. Практичен подарък за Вашият офис. Размери на продукта - 20х30 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

4,40лв.

Дървена рамка за снимки, декорирана с чайка и котва

Дървена рамка за снимкиСувенири и подаръциДървена рамка за снимки, декорирана с чайка и котва. Рамката е с размери:21х21 и се предлага в различни модели.Виж информация за най-евтината доставка ТУК ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден. ..

12,68лв.

Рамка за снимки с орнаменти

Рамка за снимкаПодаръциБяла рамка за снимки, изработена от следните материали - фронт стъкло и PVC. Удобен и практичен гръб с поставка и кукички за закачване Подарете стилна рамка с красиви орнаменти с Ваша снимка! Рамката е подходяща за снимки с размер: 13х18 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

5,00лв.

Бяла мултирамка за 2 снимки с овални ъгли, декориран с червено сърце

Бяла мултирамка за 2 снимки с овални ъгли, декориран с червено сърцеподарък за деня на влюбените     Красива бяла мултирамка за две снимки с овални ъгли, декориран с червено сърце. Перфектен подарък за Вашата любима по повод Свети Валентин, годишнина и много други различни поводи. Изненадайте я дори и без повод с тази уникална рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка за хоризонтално и вертикално поставяне. Подходяща за снимки с размери: 10х15см и 13х18см.  Вижт..

7,92лв.

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърце Ново

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърце

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за Свети Валентин      Красива и стилна черна рамка за снимка, декориран с червено сърце. Идеален подарък за Вашата половинка по повод деня на влюбените, годишнина, рожден ден и много други различни поводи. Зарадвайте я дори и без повод с тази стилна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка. Подходяща за снимки с размери: 10х15 см. Размер на рамката: 26х..

4,98лв.

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърце Ново

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърце

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за жена    Красива и стилна рамка за снимка, декорирана с червено сърце. Прекрасен подарък с който може да изненадате Вашата любима, за деня влюбените, за годишнина, за рожден ден и много други различни поводи. Изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка.Подходяща за снимки с размери: 13х18 см.Размер на рамката: 24х20 см.    Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлеж..

6,30лв.

Красива черна рамка за снимка, декорирана с червено сърце Ново

Красива черна рамка за снимка, декорирана с червено сърце

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за деня на влюбените      Красива и стилна черна рамка за снимка, декориранa с червено сърце. Перфектен подарък за Вашата любима по повод Свети Валентин, годишнина, рожден ден и много други различни поводи. Зарадвайте я дори и без повод с тази стилна и елегантна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка. Подходяща за снимки с размери: 10х15 см. Размер на рамка..

5,06лв.

Мултирамка за 4 снимки

Мултирамка за 4 снимкиизработена от PVC материал и фронт стъкло    Красива мултирамка за четири снимки, изработена от PVC материал и фронт стъкло. Рамката има гръб с поставка и възможност за окачване на стена. Невероятен подарък за приятелка или колежка, по повод рожден ден, имен ден и много други различни поводи. Може да ги изненадате дори и без повод. Мултирамката е подходяща също така и като допълнение  към друг Ваш подарък.  Подходяща за снимки с размери: 10х15 см. Размери на рамката: 30.5х3..

11,30лв.

Стилна черна мултирамка за снимки Ново

Стилна черна мултирамка за снимки

Стилна мултирамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за Свети Валентин      Красива и стилна черна мултирамка за 3 броя снимки, декориранa с червено сърце. Страхотен подарък за любимата Ви по повод деня на влюбените, годишнина, рожден ден, имен ден и всякакви други поводи. Изненадайте я дори и без повод с тази стилна и елегантна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло. Подходяща за снимки с размери: 10х15 см.  Раз..

9,96лв.

Стилна черна рамка за снимка във формата на сърце Ново

Стилна черна рамка за снимка във формата на сърце

Стилна черна рамка за снимка във формата на сърцеподарък за годишнина      Красива и стилна черна рамка за снимка във формата на сърце. Уникален подарък за любимата Ви по повод деня на влюбените, годишнина, рожден ден, имен ден и всякакви други поводи. Кажете й обичам те, по един различен начин с този мил подарък. Зарадвайте я дори и без повод с тази стилна и елегантна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло, гръб с поставка и кукичка за окачване.Подходяща за снимки с размери: ..

4,98лв.