Рамки

Рамки

Категорията е предназначена за безплатни обяви свързани с рамки за снимки и различни виндове документи. Публикувайте тук своите обяви свързани с рамки за снимки и документи.

Покажи :
Сортиране по:

Бяла дъска в рамка от дърво

Дървена рамка с бяла дъскаПрактичен подаръкРамка изработена от дърво с функционална бяла дъска в средата. Към нея се предлага и удобен маркер. Практичен подарък за Вашият офис. Размери на продукта - 20х30 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

6,40лв.

Дървена рамка за снимки, декорирана с чайка и котва

Дървена рамка за снимкиСувенири и подаръциДървена рамка за снимки, декорирана с чайка и котва. Рамката е с размери:21х21 и се предлага в различни модели.Виж информация за най-евтината доставка ТУК ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден. ..

14,68лв.

Рамка за снимки с орнаменти

Рамка за снимкаПодаръциБяла рамка за снимки, изработена от следните материали - фронт стъкло и PVC. Удобен и практичен гръб с поставка и кукички за закачване Подарете стилна рамка с красиви орнаменти с Ваша снимка! Рамката е подходяща за снимки с размер: 13х18 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

7,00лв.

Бяла мултирамка за 2 снимки с овални ъгли, декориран с червено сърце

Бяла мултирамка за 2 снимки с овални ъгли, декориран с червено сърцеподарък за деня на влюбените     Красива бяла мултирамка за две снимки с овални ъгли, декориран с червено сърце. Перфектен подарък за Вашата любима по повод Свети Валентин, годишнина и много други различни поводи. Изненадайте я дори и без повод с тази уникална рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка за хоризонтално и вертикално поставяне. Подходяща за снимки с размери: 10х15см и 13х18см.  Вижт..

9,92лв.

Красива бяла мултирамка за 5 снимки с часовник

Бяла мултирамка за 5 снимки с часовник чудесен подарък за нов дом     Красива и стилна бяла фото рамка с възможност за поставяне на до 5 броя снимки с размери: - 3 бр. - 10 х 15 см. 2 бр. - 18 х 13 см.. Рамката за снимки разполага и с часовник и е предназначена за закачване на стена. Мултирамката за снимки е изключително подходяща като подарък за нов дом, подарък за сватба, подарък за фотографи, или просто подарък за хора които обичат да се ..

23,98лв.

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърце

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за Свети Валентин      Красива и стилна черна рамка за снимка, декориран с червено сърце. Идеален подарък за Вашата половинка по повод деня на влюбените, годишнина, рожден ден и много други различни поводи. Зарадвайте я дори и без повод с тази стилна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка. Подходяща за снимки с размери: 10х15 см. Размер на рамката: 26х..

6,98лв.

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърце

Красива рамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за жена    Красива и стилна рамка за снимка, декорирана с червено сърце. Прекрасен подарък с който може да изненадате Вашата любима, за деня влюбените, за годишнина, за рожден ден и много други различни поводи. Изработена от PVC материал, фронт стъкло и гръб с поставка.Подходяща за снимки с размери: 13х18 см.Размер на рамката: 24х20 см.    Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлеж..

8,30лв.

Мултирамка за 4 снимки

Мултирамка за 4 снимкиизработена от PVC материал и фронт стъкло    Красива мултирамка за четири снимки, изработена от PVC материал и фронт стъкло. Рамката има гръб с поставка и възможност за окачване на стена. Невероятен подарък за приятелка или колежка, по повод рожден ден, имен ден и много други различни поводи. Може да ги изненадате дори и без повод. Мултирамката е подходяща също така и като допълнение  към друг Ваш подарък.  Подходяща за снимки с размери: 10х15 см. Размери на рамката: 30.5х3..

13,30лв.

Рамка за снимка коте

Рамка за снимка коте      Рамки за снимка във формата на коте върху дървена поставка.Предлагат се различни цветове. Размери: 23х20 см.   Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COМ..

10,06лв.

Стилна черна мултирамка за снимки

Стилна мултирамка за снимка, декорирана с червено сърцеподарък за Свети Валентин      Красива и стилна черна мултирамка за 3 броя снимки, декориранa с червено сърце. Страхотен подарък за любимата Ви по повод деня на влюбените, годишнина, рожден ден, имен ден и всякакви други поводи. Изненадайте я дори и без повод с тази стилна и елегантна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло. Подходяща за снимки с размери: 10х15 см.  Размери на рамката: 41.5х18 см.   Вижте ТУК информация за ..

11,96лв.

Стилна черна рамка за снимка във формата на сърце

Стилна черна рамка за снимка във формата на сърцеподарък за годишнина      Красива и стилна черна рамка за снимка във формата на сърце. Уникален подарък за любимата Ви по повод деня на влюбените, годишнина, рожден ден, имен ден и всякакви други поводи. Кажете й обичам те, по един различен начин с този мил подарък. Зарадвайте я дори и без повод с тази стилна и елегантна рамка. Рамката е изработена от PVC материал, фронт стъкло, гръб с поставка и кукичка за окачване.Подходяща за снимки с размери: ..

6,98лв.

Стъклена рамка за снимки със златист кант и метално краче за поставка

Стъклена рамка за снимкисъс златист кант и метално краче за поставка     Красива стъклена рамка за снимки, със златист кант и метално краче за поставка. Подарете стилна стъклена рамка с Ваша снимка на любим за Вас човек.  Подарък, който ще напомня за своя подател, при всяко поглеждане към рамката.Подходяща за снимки с размер: 25х30 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления вс..

8,32лв.