Промо Алкохолен шах с чашки - алкохолна игра
 

Алкохолен шах с чашки на промоция

алкохолна игра за напиване

Алкохолния шах е игра, подходяща за събирания с приятели или просто поводи на които се пие.  Представяме ви разнообразен и забавен начин да играете една вече добре позната игра, като вдигнете градуса на настроението с пиянската игра- Алкохолен шах с шотове.  В комплекта има 32 чашки(шота) които можете да напълните както с алкохолни или безалкохолни напитки или пък смесено и стъклено игрално поле.

Размери на шах полето 26х26 см.


Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.


Историята на алкохолния шах
Веднъж Емануил Ласкер, вторият световен шампион по шахмат, е трябвало да изиграе един алкохолен шах с унгарския гросмайстор Гесой Мароци за награда предложена от един меценат.
Всяка фигура на шахматната дъска представлявала чаша с алкохол. Условието на играта било, че при взимане на вражеска фигура трябва да се изпие съдържанието ѝ.
Интересното е, че фигурите са направени така, че вида и обема на алкохола в тях зависел от силата им на шахматното поле.
В третия ход Ласкер пожертвал царицата си, която представлявала чаша с 200 грама уиски. Мароци се напил и Ласкер лесно победил.
Снимките са само за илюстрацияна продукта. По-нагоре е описано какво включва комплекта.

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

Алкохолен шах с чашки - алкохолна игра

  Добави в браузъра 

  • Код на продукта : Шах с чашки
  • Наличност : В наличност
  • 52,00лв.
  • 24,00лв.

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

Тагове: алкохолен шах, шах с шотове, шах, игри, подаръци, уникални подаръци, игра с пиене, забавни игри, igri, unikalni igri, podaraci