Спортни стоки

Спортни стоки

Обявите в тази категория са предназначени за спортни стоки и аксесоари. Публикувай тук своите обяви за спортни стоки и аксесоари. В tiktak.bg може да откриете и публикувате безплатни обяви свързани със спортни стоки и аксесоари.

Покажи :
Сортиране по:
Женски фиксиращ ортопедичен колан за гръб Изчерпано

Женски фиксиращ ортопедичен колан за гръб

Женски фиксиращ ортопедичен колан за гръб, предназначен за жени изпитващи болки в гърба, причинени от неправилна стойка или начална фаза на гръбначно изкривяване.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

9,31лв.

Комплект включващ стоп с 5 диода и фенер с 6 диода за колело

Комплект включващ стоп с 5 диода и фенер с 6 диода за колело, удобен и лесен за монтиране. Предлага се на картон с РVC опаковка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

13,09лв.

Комплект пера за федербал/бадминтон

6 броя стандартни пера за федербал/бадминтон, изработени от пластмаса и гума.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,81лв.

Красива козирка с плъзгащи се очила

Козирка с вградени слънчеви очила, с опция да бъдат прибрани, чрез преплъзване. Практичен, летен аксесоар подходящ за слънчеви, топли дни. Козирката е универсален размер и се предлага в различни шарки и цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,86лв.

Ластичен пристягащ колан за кръста Изчерпано

Ластичен пристягащ колан за кръста

Ластичен ортопедичен колан за кръст, подходящи за хора изпитващи болки в кръста, причинени от неправилна стойка или начална фаза на гръбначно изкривяване.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

12,06лв.

Плавници за плуване и гмуркане

 Плавници за плуване и гмуркане с покрита пета и дълги перки с отвори. Леки и удобни, те са подходящи за любители и професионалисти.Размери: 42,43.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

41,76лв.

Фиксиращ ортопедичен колан за гръб

Мъжки фиксиращ ортопедичен колан за гръб, подходящи за хора изпитващи болки в гърба, причинени от неправилна стойка или начална фаза на гръбначно изкривяване.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

18,68лв.

Комплект за колело - фенер с 5 диода и стоп с 5 диода

Комплект за колело - фенер и стопаксесоар за велосипед     Невероятен комплект за колело, включващ фенер с 5 диода и стоп с 5 диода. Осигурете безопасността си, когато карате колело с този уникален комплект. Незаменим и задължителен аксесоар за всеки колоездач.  Комплектът е подходящ и като подарък за приятел,  по повод новия му велосипед.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

12,10лв.

Комплект за колело - фенер с 5 диода и стоп с 5 диода

Комплект за колело - фенер и стопаксесоар за велосипед     Страхотен комплект за колело, включващ фенер с 5 диода и стоп с 5 диода. Осигурете безопасността си, когато карате колело с този уникален комплект. Незаменим и задължителен аксесоар за всеки колоездач.  Комплектът е подходящ и като подарък за приятел,  по повод новия му велосипед.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления..

11,00лв.