Модни аксесоари

Модни аксесоари

Дори най-обикновения тоалет може да изглежда по-стилен и различен с подходящите аксесоари. Бъдете в крак с модата възползвайки се от безплатните обяви в tiktak.bg и намерете идеалните аксесоари за Вас.

Покажи :
Сортиране по:

Дамски портфейл от еко кожа

Стилен портфейл за дами, от щампована еко кожа с елегантна закопчалка. С размери 9x19см, портфейла се предлага в различни цветове и различни прегради.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

6,85лв.

Мешка - Bob Marley Изчерпано

Мешка - Bob Marley

Черна мешка, изработена от брезентов плат с щампи от двете страни, с изображение на Боб Марели (цветно и черно-бяло).Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

8,12лв.

Бомбе - змийска кожа

Бомбе - змийска кожаподарък за жена Бомбе - змийска кожа. Идеален подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, и много други различни празници. Може да я изненадате дори и без повод.Размери на основата: 20 х15см.​​​​​​​Различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,68лв.

Бомбе на карета

Бомбе на карета    Красиво бомбе на карета. Страхотен подарък за Ваш приятел или колега, независимо по какъв повод. Може да ги изненадате дори и без повод. Предлага се в различни цветове.Размери на основата: 20 х15см.​​​​​​​     Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,68лв.