Модни аксесоари

Модни аксесоари

Дори най-обикновения тоалет може да изглежда по-стилен и различен с подходящите аксесоари. Бъдете в крак с модата възползвайки се от безплатните обяви в tiktak.bg и намерете идеалните аксесоари за Вас.

Покажи :
Сортиране по:

Дамски портфейл от еко кожа

Стилен портфейл за дами, от щампована еко кожа с елегантна закопчалка. С размери 9x19см, портфейла се предлага в различни цветове и различни прегради.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,23лв.

Мешка - Bob Marley

Черна мешка, изработена от брезентов плат с щампи от двете страни, с изображение на Боб Марели (цветно и черно-бяло).Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,38лв.

Бомбе - змийска кожа

Бомбе - змийска кожаподарък за жена Бомбе - змийска кожа. Идеален подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, и много други различни празници. Може да я изненадате дори и без повод.Размери на основата: 20 х15см.​​​​​​​Различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,98лв.