За ученика

За ученика

В сайта за безплатни обяви tiktak.bg можете да намерите или качите всички ученически пособия.

Покажи :
Сортиране по:

Електронен калкулатор с два дисплея

Калкулатор с два дисплея, с възможност за показване до дванадесет цифри.  Електронен калкулатор, извършащ основни математически операции , с бутони за смятане на проценти и корен квадратен.Размер 21 х 15 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

22,24лв.

Канцеларска ножица - 19см

Канцеларска ножица с дължина 19см. и ергономична дръжка в два цвята. Ножицата се предлага в цветна картонена подложка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,64лв.

Комплект 12 броя четки с естествен косъм и дървена дръжка Ново

Комплект 12 броя четки с естествен косъм и дървена дръжка

Комплект 12 броя четки с естествен косъмподарък за художнициКомплект 12 броя четки с естествен косъм и дървена дръжка. Различни размери. Предлагат се на картонче с целофанена опаковка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,21лв.

Комплект 15 броя плоски и кръгли четки с естествен косъм

Комплект от 15 разнообразни четки за художници. Качествени четките с дървени дръжки и естествен косъм, комплектовани в PVC  компактна опаковка. Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,48лв.

Комплект 9 броя плоски четки

Комплект 9 броя плоски четкиподарък за художнициКомплект от девет броя плоски четки за рисуване. Четките са с дървени дръжки и връхчетата им са направени от синтетични косми. Деветте броя четки за рисуване са с различни размери и са подходящи за използване с маслени, акрилни и водни бои. Направете невероятен подарък на вашите приятели художници - професионалисти или ентусиасти, като им подарите този чудесен комплект четки за рисуване. Комплекта четки за художници идва въ..

21,78лв.

Мащабна линия - 30см.

Пластмасова права линия, с дължина 30см. и оразмерена в инчове/ до 11инч / и в сантиметри/ до 30см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден                 ..

6,85лв.

Метална химикалка

Стинла химикалка с метален корпос в сиви и златисти цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,82лв.

Раница за гръб

Раница за гръб, подходяща за ученици и спортисти. Раницата е с голямо отделение и два по-малки джоба, както и с две външни мрежести отделения за поставяне на шишета и по дребни предмети. С размери в/ш - 44x27см, раницата се предлага в различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

20,44лв.

Увеличителна лупа Изчерпано

Увеличителна лупа

Стандартна лупа с пластмасова дръжка. Увеличаване 4X и размер - Ф 40 мм.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,26лв.

Увеличителна лупа в PVC кутия Изчерпано

Увеличителна лупа в PVC кутия

Увеличителна лупа на въртяща основа с PVC капак. Увеличаване 4X и размер - Ф 60 мм, диаметър 6.5 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,06лв.

Комплект диодна лампа за бюро с подвижна глава - 12 диода

Комплект диодна лампа за бюро с подвижна глава  - 12 диода  Комплект красива  диодна лампа за бюро с подвижна глава - 12 диода. Идеален подарък за приятел, колега или роднина, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази уникална лампа за бюро. Захранване с три батерии R6. Предлага се в цветна картонена кутия...

9,44лв.

ЛИСТИ ЗА ОРГАНАЙЗЕР - 100БР. Изчерпано

ЛИСТИ ЗА ОРГАНАЙЗЕР - 100БР.

Листи за органайзер - 100бр.    Комплект от 100бр. листи за органайзер. Листите са от весникарска хартия и са перфорирани. Листите са с размер 14х21см. и са подходящи за поставяне в тефтер или папка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

6,38лв.

Молив с цветен корпус и декоративна фигурка - матрьошка

Молив с декоративна фигурка - матрьошка    Красив молив с цветен корпус и декоративна фигурка - матрьошка. Матрьошка е една от най-любимите за децата играчки. Идеално допълнение към подаръка за Вашето дете, независимо по какъв повод. ​​​​​​​​​​​​​​Дължина: 21смВижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM..

3,52лв.

Несесер за моливи и хмикали, апликиран с животно с ушички

Несесер за моливи и хмикали, апликиран с животно с ушички    Красив и удобен несесер за моливи и химикали, апликиран с животно с ушички. Страхотен подарък за деца, който ще могат да го използват в ежедневието си,независимо по какъв повод, Несесерът се предлага в различни модели. Размери: 20х9 см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM..

7,83лв.

Сувенирен химикал с PVC корпус, клипс и удобен бутон за включване

Сувенирен химикал с PVC корпус, клипс и удобен бутон за включванеОбзор    Красив сувенирен химикал с PVC корпус, клипс и удобен бутон за включване. Декориран с забележителности от Обзор. Предлага се в цветна картонена кутия с тематичен принт. Химикалът е подходящ е както за лична употреба така и като подарък. Дължина - 14см Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,39лв.