Сезонни стоки

Сезонни стоки

Разнообразие от безплатни обяви за сезонни стоки. Тук можете да откриете специфични стоки подходящи за използване през определено време от годината или празник - Коледа, Великден, Свети Валентин, Осми март и други.

Покажи :
Сортиране по:

Красиво украсено декоративно коледно дръвче с поставка и надпис - Весела Коледа

Декоративна коледна украса с височина 25см, представляваща коледно дръвче в саксия с шишарка и PVC надпис "Merry Christmas". Предлагат се различни видове.                                                                                                                             Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

6,98лв.

Декоративен коледен макет Изчерпано

Декоративен коледен макет

Декоративен коледен макет ​​​​​​​    Декоративен коледен макет "Рождество" с основа от дърво с фигурки от гипс. Красивият макет е подходящ като допълнение към Коледния подарък за Ваш приятел или колега. Предлага се в картонена кутия. Размери: 9х10см. ..

5,38лв.

Единична сгъваема стойка за въдица

Единична сгъваема стойка за въдицаподарък за мъжЕдинична сгъваема стойка за въдица. Идеален подарък за приятел рибар, независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази уникална стойка.    Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

9,08лв.

Единична стойка за въдици

Единична стойка за въдициподарък за рибар Единична стойка за въдици. Идеален подарък за приятел рибар, независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази уникална стойка.    Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

11,92лв.

Плажна хавлия - 100 долара

Плажна хавлия - 100 долараоригинален подарък     Една изключително забавна и интересна идея за плажа - хавлиена кърпа, на която е изобразена 100 доларова банкнота! Уникална хавлия с впечатляващ дизайн,  с която ще може да съберете всички погледи на плажа или басейна. Освен за лична употреба, тя е подходяща и като подарък. Хавлията е унисекс, което я прави подходящ подарък и за мъже и за жени, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас? Плажната хавлия е изработена от 100% Полиестер/ Ми..

10,90лв.

Плажна хавлия - с жена по бански Изчерпано

Плажна хавлия - с жена по бански

Плажна хавлия - с жена по банскиподарък за мъж   Красива плажна хавлия с жена по бански. Независимо къде сте на почивка, с тази плажна кърпа ще може да съберете всички погледи, докато се печете на слънце! Невероятен подарък за мъж, брат, съпруг независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази красива плажна кърпа, дори и без повод. Изключително пухкава и мека материя. Плажната хавлия е изработена от 100 % полиестер/микрофибър. Размер на плажната хавлия - 70 х 150 смТег..

10,90лв.

Плажна хавлия - тигър

Плажна хавлия - тигърподарък за мъж    Красива, пухкава и мека плажна хавлия, на която е изобразена тигър. Насладете  се на една незабравима почивка, с тази уникална плажна хавлия, където и да сте. Плажната кърпа е подходяща като подарък за мъж, брат, съпруг независимо за какъв повод. Може да ги зарадвате даже и без повод. Хавлиената кърпа е подходяща за плаж, уелнес и спа. Дори леко влажна тя не е твърде тежка. Предназначена е за ежедневна употреба и интензивно третиране. Кърпата е с уникален м..

10,90лв.

Плажна хавлия с надпис - BULGARIA

Плажна хавлия с надпис - BULGARIA    Сувенирна плажна хавлия с надпис - Bulgaria. Лято е дойде време за слънце, море и пясък, а с тази кърпа със сигурност ще съберете всички погледи на плажа или басейна. Върху хавлията са изобразени  малки картини на мъж със сърф под палма, гущер и различни видове цветя. Изключително пухкава, мека и лека материя. Перфектен подарък за приятел или колега, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас? Зарадвайте важни за Вас хора с тази сувенирна хавлия, до..

10,90лв.

Рибарски кукички с пружина - 100бр

Рибарски кукички с пружинаподарък за рибарРибарски кукички с пружина - 100бр./оп. Идеален подарък за приятел рибар, а защо не и за самите Вас. Предлагат се в PVC кутия. Размер - 12.Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

8,74лв.

Сгъваема маса за къмпинг

Сгъваема маса за къмпингаксесоар за риболов и къмпинг     Сгъваема маса, подходяща за пикник, къмпинг, риболов или излет сред природата. Масата е с 2 вградени поставки за чаши или бутилки. Масата се сгъва и разгъва много бързо и е лесно преносима на различни разстояния поради компактните си размери. Подходяща е и като подарък за приятел или роднина, който обича излетите сред природата  по повод рожден ден, имен ден и много други различни поводи. Може да го зарадвате дори и бе..

13,68лв.

Сувенирно ветрило от дърво и текстил

Сувенирно ветрило от дърво и текстилподарък за жена    Уникален аксесоар за лятото - сувенирно ветрило изработено от дърво и текстил. Невероятен подарък за жена, съпруга, сестра или приятелка независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Необходим аксесоар за всяка жена, за горещите летни дни. Изненадайте специален за Вас човек  с този малък и символичен подарък. Подходящо е и като допълнение на друг Ваш подарък.Дължина - 21 см.Различни модели.  Вижте ТУК информация за най-евтината доста..

6,00лв.

Сувенирно ветрило от текстил дърво Изчерпано

Сувенирно ветрило от текстил дърво

Сувенирно ветрило от текстил дърводекорирано с китайки и йероглифи    Перфектен и уникален аксесоар за лятото - сувенирно ветрило изработено от дърво и текстил декорирано с китайки и йероглифи. Идеален подарък за жена, съпруга, сестра или приятелка независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Незаменим аксесоар за всяка дама, за горещите летни дни. Зарадвайте  специален за Вас човек  с този малък и символичен подарък. Подходящо е и като допълнение на друг Ваш подарък. Предлагат се в раз..

3,30лв.