Сезонни стоки

Сезонни стоки

Разнообразие от безплатни обяви за сезонни стоки. Тук можете да откриете специфични стоки подходящи за използване през определено време от годината или празник - Коледа, Великден, Свети Валентин, Осми март и други.

Покажи :
Сортиране по:

Красиво украсено декоративно коледно дръвче с поставка и надпис - Весела Коледа

Декоративна коледна украса с височина 25см, представляваща коледно дръвче в саксия с шишарка и PVC надпис "Merry Christmas". Предлагат се различни видове.                                                                                                                             Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

9,88лв.

Декоративен коледен макет Изчерпано

Декоративен коледен макет

Декоративен коледен макет ​​​​​​​    Декоративен коледен макет "Рождество" с основа от дърво с фигурки от гипс. Красивият макет е подходящ като допълнение към Коледния подарък за Ваш приятел или колега. Предлага се в картонена кутия. Размери: 9х10см. ..

8,12лв.

Единична сгъваема стойка за въдица

Единична сгъваема стойка за въдицаподарък за мъжЕдинична сгъваема стойка за въдица. Идеален подарък за приятел рибар, независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази уникална стойка.    Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

12,19лв.

Единична стойка за въдици Изчерпано

Единична стойка за въдици

Единична стойка за въдициподарък за рибар Единична стойка за въдици. Идеален подарък за приятел рибар, независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази уникална стойка.    Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

15,31лв.

Плажна хавлия - 100 долара

Плажна хавлия - 100 долараоригинален подарък     Една изключително забавна и интересна идея за плажа - хавлиена кърпа, на която е изобразена 100 доларова банкнота! Уникална хавлия с впечатляващ дизайн,  с която ще може да съберете всички погледи на плажа или басейна. Освен за лична употреба, тя е подходяща и като подарък. Хавлията е унисекс, което я прави подходящ подарък и за мъже и за жени, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас? Плажната хавлия е изработена от 100% Полиестер/ Ми..

15,29лв.

Плажна хавлия - с жена по бански Изчерпано

Плажна хавлия - с жена по бански

Плажна хавлия - с жена по банскиподарък за мъж   Красива плажна хавлия с жена по бански. Независимо къде сте на почивка, с тази плажна кърпа ще може да съберете всички погледи, докато се печете на слънце! Невероятен подарък за мъж, брат, съпруг независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази красива плажна кърпа, дори и без повод. Изключително пухкава и мека материя. Плажната хавлия е изработена от 100 % полиестер/микрофибър. Размер на плажната хавлия - 70 х 150 смТег..

14,19лв.

Плажна хавлия - тигър Изчерпано

Плажна хавлия - тигър

Плажна хавлия - тигърподарък за мъж    Красива, пухкава и мека плажна хавлия, на която е изобразена тигър. Насладете  се на една незабравима почивка, с тази уникална плажна хавлия, където и да сте. Плажната кърпа е подходяща като подарък за мъж, брат, съпруг независимо за какъв повод. Може да ги зарадвате даже и без повод. Хавлиената кърпа е подходяща за плаж, уелнес и спа. Дори леко влажна тя не е твърде тежка. Предназначена е за ежедневна употреба и интензивно третиране. Кърпата е с уникален м..

14,19лв.

Плажна хавлия с надпис - BULGARIA Изчерпано

Плажна хавлия с надпис - BULGARIA

Плажна хавлия с надпис - BULGARIA    Сувенирна плажна хавлия с надпис - Bulgaria. Лято е дойде време за слънце, море и пясък, а с тази кърпа със сигурност ще съберете всички погледи на плажа или басейна. Върху хавлията са изобразени  малки картини на мъж със сърф под палма, гущер и различни видове цветя. Изключително пухкава, мека и лека материя. Перфектен подарък за приятел или колега, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас? Зарадвайте важни за Вас хора с тази сувенирна хавлия, до..

14,19лв.

Рибарски кукички с пружина - 100бр

Рибарски кукички с пружинаподарък за рибарРибарски кукички с пружина - 100бр./оп. Идеален подарък за приятел рибар, а защо не и за самите Вас. Предлагат се в PVC кутия. Размер - 12.Виж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

11,81лв.

Сгъваема маса за къмпинг

Сгъваема маса за къмпингаксесоар за риболов и къмпинг     Сгъваема маса, подходяща за пикник, къмпинг, риболов или излет сред природата. Масата е с 2 вградени поставки за чаши или бутилки. Масата се сгъва и разгъва много бързо и е лесно преносима на различни разстояния поради компактните си размери. Подходяща е и като подарък за приятел или роднина, който обича излетите сред природата  по повод рожден ден, имен ден и много други различни поводи. Може да го зарадвате дори и без повод. Изработена ..

39,90лв.

Сувенирно ветрило от дърво и текстил

Сувенирно ветрило от дърво и текстилподарък за жена    Уникален аксесоар за лятото - сувенирно ветрило изработено от дърво и текстил. Невероятен подарък за жена, съпруга, сестра или приятелка независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Необходим аксесоар за всяка жена, за горещите летни дни. Изненадайте специален за Вас човек  с този малък и символичен подарък. Подходящо е и като допълнение на друг Ваш подарък.Дължина - 21 см.Различни модели.  Вижте ТУК информация за най-евтината доста..

8,80лв.

Сувенирно ветрило от текстил дърво Изчерпано

Сувенирно ветрило от текстил дърво

Сувенирно ветрило от текстил дърводекорирано с китайки и йероглифи    Перфектен и уникален аксесоар за лятото - сувенирно ветрило изработено от дърво и текстил декорирано с китайки и йероглифи. Идеален подарък за жена, съпруга, сестра или приятелка независимо за какъв повод, а защо не и за самите Вас. Незаменим аксесоар за всяка дама, за горещите летни дни. Зарадвайте  специален за Вас човек  с този малък и символичен подарък. Подходящо е и като допълнение на друг Ваш подарък. Предлагат се в раз..

5,83лв.