Офис консумативи

Офис консумативи


Покажи :
Сортиране по:

Канцеларска ножица - 19см

Канцеларска ножица с дължина 19см. и ергономична дръжка в два цвята. Ножицата се предлага в цветна картонена подложка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,64лв.

Подложка за мишка с електронен калкулатор на въртяща основа Изчерпано

Подложка за мишка с електронен калкулатор на въртяща основа

Практичен и удобен артикул, комбиниращ подложка за мишка и калкулатор на въртяща основа. Калкулаторът е с осем разряден дисплей, извършващ основните математически функции плюс функции за смятане на процент и корен квадратен. Изработена от PVC материали, подложката-калкулатор се предлага в различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

10,49лв.

Комплект цветни ластици

Комплект цветни ластициЛастиците са с добра еластичност и идват в различни цветове. Комплета включва 100гр.  разноцветни ластици.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

5,47лв.

Листи за органайзер - 100бр.

Листи за органайзер - 100бр.Комплект от 100бр. листи за органайзер. Листите са от весникарска хартия и са перфорирани. Листите са с размер 10.5х17см. и са подходящи за поставяне в тефтер или папка...

5,28лв.