Книги и офис материали

Книги и офис материали

Офис техника, материали и консумативи на достъпни цени.

Покажи :
Сортиране по:

Електронен калкулатор с два дисплея

Калкулатор с два дисплея, с възможност за показване до дванадесет цифри.  Електронен калкулатор, извършащ основни математически операции , с бутони за смятане на проценти и корен квадратен.Размер 21 х 15 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

22,24лв.

Канцеларска ножица

Канцеларска ножица. Ножицата има двуцветна ергономична дръжка. Предлага се с картонена подложка с цветен принт. Ножицата е дълга 19см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

4,40лв.

Канцеларска ножица - 19см

Канцеларска ножица с дължина 19см. и ергономична дръжка в два цвята. Ножицата се предлага в цветна картонена подложка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,64лв.

Маркиращи клещи за етикети

Клещи за маркиране на етикети с опция за осем разрядов, едноредов печат. Маркиращите клещи се предлагат в цветна картонена кутия.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

13,90лв.

Маркиращи клещи за етикети ЛЕВА

Клещи за маркиране на етикети с опция за осем разрядов, едноредов печат. Маркиращите клещи се предлагат в цветна картонена кутия.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

20,90лв.

Метална химикалка

Стинла химикалка с метален корпос в сиви и златисти цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,82лв.

Перфоратор за хартия

Офис перфоратор с възможност да продупчи до 20 листа хартия едновремнно. Маркировка за център и ограничител за центроване с разграфени позиции за различни формати листи. Отстояние от перфорациите - 80мм. Диаметър на перфорацията - 5.5мм. Предлага се в различни цветове. Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

10,10лв.

Подложка за мишка с електронен калкулатор на въртяща основа Изчерпано

Подложка за мишка с електронен калкулатор на въртяща основа

Практичен и удобен артикул, комбиниращ подложка за мишка и калкулатор на въртяща основа. Калкулаторът е с осем разряден дисплей, извършващ основните математически функции плюс функции за смятане на процент и корен квадратен. Изработена от PVC материали, подложката-калкулатор се предлага в различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

10,49лв.

СИМ перфоратор

Перфоратор за СИМ карти с помощта на който можете да отрежете SIM карта до Micro SIM, и Micro SIM до NANO карта. Перфоратора е с дължина 9см. и е с два преходника за МICRO SIM  и NANOВиж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

11,42лв.

Стилна кожена кутийка за визитки

Стилна, джобна кутийка за визитки и кредитни карти, с твърда повърхност покрита с изкуствена кожа. Размерите на кутийката са 10x6.5см и се предлага в различни цветове.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,37лв.

Увеличителна лупа Изчерпано

Увеличителна лупа

Стандартна лупа с пластмасова дръжка. Увеличаване 4X и размер - Ф 40 мм.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,26лв.

Увеличителна лупа в PVC кутия Изчерпано

Увеличителна лупа в PVC кутия

Увеличителна лупа на въртяща основа с PVC капак. Увеличаване 4X и размер - Ф 60 мм, диаметър 6.5 см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,06лв.

Комплект диодна лампа за бюро с подвижна глава - 12 диода

Комплект диодна лампа за бюро с подвижна глава  - 12 диода  Комплект красива  диодна лампа за бюро с подвижна глава - 12 диода. Идеален подарък за приятел, колега или роднина, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас. Изненадайте ги с тази уникална лампа за бюро. Захранване с три батерии R6. Предлага се в цветна картонена кутия...

9,44лв.

Листи за органайзер - 100бр. Изчерпано

Листи за органайзер - 100бр.

Листи за органайзер - 100бр.Комплект от 100бр. листи за органайзер. Листите са от весникарска хартия и са перфорирани. Листите са с размер 10.5х17см. и са подходящи за поставяне в тефтер или папка...

5,28лв.

Сувенирен химикал с PVC корпус, клипс и удобен бутон за включване

Сувенирен химикал с PVC корпус, клипс и удобен бутон за включванеВарнаСувенирен химикал с PVC корпус, клипс и удобен бутон за включване. Декориран с забележителности от Варна. Предлага се в цветна картонена кутия с тематичен принт. Подходящ е както за лична употреба така и като подарък.Дължина - 14смВиж информация за най-евтината доставка ТУК- ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,39лв.