Масажори

Масажори


Покажи :
Сортиране по:

Масажор

Дървен масажор за релаксиращи масажи. Лесен и удобен за употреба, масажора разполага с две секции по 5 оребрени валяка и е с дължина 25см.Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,68лв.

Масажор за глава

Удобен и практичен масажор за глава, изработен от метал. С дължина 23см., масажора подпомага за понижаването на стреса и стимулира кръвообращението на скалпа. Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,38лв.

Уред за масажи 92см Изчерпано

Уред за масажи 92см

Дървен масажор за успокояващи масажи,  с 10 броя наръбени валячета и ръкохватки от двата края на масажора.Дължина: 92см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

6,00лв.

Чесалка с телескопична дръжка

Чесалка-лапаМасажориУлеснете достъпът до гърбът си лесно и бързо с удобната чесалка във формата на лапичка със телескопична дръжка. Масажорът е изработен от метал и PVC материал с дължина 60см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

6,19лв.