Кухня

Кухня

Тук ще откриете голям асортимент от кухненски принадлежности

Покажи :
Сортиране по:

Цветен калъф за покриване на микровълнова печка

Красив, цветен калъф-покривало за микровълнова фурна. С размери 53х35см., калъфа се предлага в различни шарки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,23лв.

Абсорбираща кърпа

Абсорбираща кърпа, за лесно подсушаване на мокри гладки повърхности. Кърпата е с размер 43x32см. и се предлага в PVC кутия с височина 17см. с диаметър 6см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,73лв.

Бамбукови подложки за чаши и горещи съдове

Красив комплект подложки за чаши или горещи съдове. В комплект има 6 на брой подложки. Изработени изцяло от бамбук, размера на подложките е 15x15см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден ..

4,24лв.

Домакински нож - люлка, единичен

Домакински нож тип люлка, подходящ за любители и професионалисти готвачи. С дължина 26см., ножа е с ергономични дръжки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,98лв.

Домакински нож за рязане на кашкавал с ергономична дръжка Изчерпано

Домакински нож за рязане на кашкавал с ергономична дръжка

Нож за рязане на кашкавал, с вълнообразна форма на острието и ергономична форма на дръжката.Дължина: 24см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

2,97лв.

Дървена подложка за горещи съдове

Дървената подложка за току що извадените от фурната или вдигнатите от котлона горещи съдове са удобство за всяка една домакиня. С размер 17x17см. тя предпазва от изгаряне или замърсяване вашите покривки, мушами, маси или плотове. Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

1,95лв.

Комплект за вино

Сет за вино, включващ метални тапа и тирбушон с дръжки във форма на сърце. Комплекта се предлага в стилна картонена кутийка с прозрачен капак, с размери 13x17.5x2.5см., декорирана с дантелена панделка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

9,70лв.

Магнитна лента за ножове Изчерпано

Магнитна лента за ножове

Магнитна лента, тип поставка за ножове и други метални изделия. Предлага се с крепежни елементи в картонена опаковка. Размерите на магнитната лента са 33х5см и има възможност да придържа до 7 стандартни кухненски ножа.​​Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,98лв.

Метална лъжица за сладолед Изчерпано

Метална лъжица за сладолед

Стандартна метална лъжица за сладолед с дължина 18см. Предлага се в различни цветове и е препоръчително лъжицата да НЕ се измива с вряла или гореща вода.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,58лв.

Мултифункционална кухненска ножица

Кухненска ножица с няколко функцииКачествена мултифункционална кухненска ножица с метални остриета и пластмасови дръжки. Подходяща за рязане на подправки, месо, зеленчуци, отваряне на бутилки, трошене на щипки от раци, орехи, лешници, костилки от кайсии и др.Ножицата е с дължина 22см. И се предлага в прозрачна PVC опаковка с картонена подложка...

5,04лв.

Подложка за горещи съдове

Изцяло изработена от миди и рапанчета, оригинална и красива, подложка за горещи съдове. С диаметър от 15см. тя предпазва от изгаряне или замърсяване вашите покривки, мушами, маси или плотове. Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,12лв.

Ръчен кантар - до 10 килограма

Компактен ръчен кантар, измерващ до 10кг. С метална кука за закачане на тежестта и метален ринг за стабилизиране на кантара.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

2,34лв.

Сувенирна релефна чаша от порцелан - Слънчев бряг

Красива, оригинална чаша, подходяща за топли напитки, като кафе, чай, горещ шоколад или супа. Изцяло порцеланова, чашата е украсена с надпис "Sunny Beach" от едната страна и надпис "Bulgaria" върху българският трикольор, от другата страна. Оригинален сувенирен подарък под формата на баварска халба, носещ духа незаспиващия Слънчев бряг. Порцелановата чаша се  предлага в цветна картонена кутия.Височина:  11.5см.Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за тениски, чаши, ..

5,12лв.

Цветен калъф за домакинска газова бутилка

Красив, цветен калъф-покривало за газова бутилка. С размери 33x20.5x71см., калъфа се предлага в различни шарки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

3,13лв.

Цветен калъф за пералня Изчерпано

Цветен калъф за пералня

Красив, цветен калъф-покривало за пералня. С размери 58х62.5х85см., калъфа се предлага в различни шарки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,89лв.