Кухня

Кухня

Тук ще откриете голям асортимент от кухненски принадлежности

Покажи :
Сортиране по:

Цветен калъф за покриване на микровълнова печка

Красив, цветен калъф-покривало за микровълнова фурна. С размери 53х35см., калъфа се предлага в различни шарки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,75лв.

Абсорбираща кърпа

Абсорбираща кърпа, за лесно подсушаване на мокри гладки повърхности. Кърпата е с размер 43x32см. и се предлага в PVC кутия с височина 17см. с диаметър 6см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

6,30лв.

Бамбукови подложки за чаши и горещи съдове

Красив комплект подложки за чаши или горещи съдове. В комплект има 6 на брой подложки. Изработени изцяло от бамбук, размера на подложките е 15x15см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден ..

6,86лв.

Домакински нож - люлка, единичен

Домакински нож тип люлка, подходящ за любители и професионалисти готвачи. С дължина 26см., ножа е с ергономични дръжки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

8,78лв.

Домакински нож за рязане на кашкавал с ергономична дръжка Изчерпано

Домакински нож за рязане на кашкавал с ергономична дръжка

Нож за рязане на кашкавал, с вълнообразна форма на острието и ергономична форма на дръжката.Дължина: 24см.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,47лв.

Дървена подложка за горещи съдове Изчерпано

Дървена подложка за горещи съдове

Дървената подложка за току що извадените от фурната или вдигнатите от котлона горещи съдове са удобство за всяка една домакиня. С размер 17x17см. тя предпазва от изгаряне или замърсяване вашите покривки, мушами, маси или плотове. Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,35лв.

Комплект за вино

Сет за вино, включващ метални тапа и тирбушон с дръжки във форма на сърце. Комплекта се предлага в стилна картонена кутийка с прозрачен капак, с размери 13x17.5x2.5см., декорирана с дантелена панделка.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

12,87лв.

Магнитна лента за ножове Изчерпано

Магнитна лента за ножове

Магнитна лента, тип поставка за ножове и други метални изделия. Предлага се с крепежни елементи в картонена опаковка. Размерите на магнитната лента са 33х5см и има възможност да придържа до 7 стандартни кухненски ножа.​​Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

8,78лв.

Метална лъжица за сладолед Изчерпано

Метална лъжица за сладолед

Стандартна метална лъжица за сладолед с дължина 18см. Предлага се в различни цветове и е препоръчително лъжицата да НЕ се измива с вряла или гореща вода.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,24лв.

Мултифункционална кухненска ножица

Кухненска ножица с няколко функцииКачествена мултифункционална кухненска ножица с метални остриета и пластмасови дръжки. Подходяща за рязане на подправки, месо, зеленчуци, отваряне на бутилки, трошене на щипки от раци, орехи, лешници, костилки от кайсии и др.Ножицата е с дължина 22см. И се предлага в прозрачна PVC опаковка с картонена подложка...

7,74лв.

Подложка за горещи съдове

Изцяло изработена от миди и рапанчета, оригинална и красива, подложка за горещи съдове. С диаметър от 15см. тя предпазва от изгаряне или замърсяване вашите покривки, мушами, маси или плотове. Виж информация за най-евтината доставка ТУКГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

10,03лв.

Ръчен кантар - до 10 килограма Изчерпано

Ръчен кантар - до 10 килограма

Компактен ръчен кантар, измерващ до 10кг. С метална кука за закачане на тежестта и метален ринг за стабилизиране на кантара.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

4,77лв.

Сувенирна релефна чаша от порцелан - Слънчев бряг

Красива, оригинална чаша, подходяща за топли напитки, като кафе, чай, горещ шоколад или супа. Изцяло порцеланова, чашата е украсена с надпис "Sunny Beach" от едната страна и надпис "Bulgaria" върху българският трикольор, от другата страна. Оригинален сувенирен подарък под формата на баварска халба, носещ духа незаспиващия Слънчев бряг. Порцелановата чаша се  предлага в цветна картонена кутия.Височина:  11.5см.Вижте ТУК информация за най-евтина доставка.Онлайн магазин за тениски, чаши, ..

7,83лв.

Цветен калъф за домакинска газова бутилка

Красив, цветен калъф-покривало за газова бутилка. С размери 33x20.5x71см., калъфа се предлага в различни шарки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

5,64лв.

Цветен калъф за пералня Промо

Цветен калъф за пералня

Красив, цветен калъф-покривало за пералня. С размери 58х62.5х85см., калъфа се предлага в различни шарки.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден..

7,58лв. 5,89лв.