Дрехи

Дрехи

Обновете и попълнете гардероба си с нови дрехи по Ваш вкус. Облечете се със стил, без да влагате усилия да обикаляте магазини.

Покажи :
Сортиране по:
Капитанска шапка  с козирка и бродерия Изчерпано

Капитанска шапка с козирка и бродерия

Капитанска шапка с козирка и бродерияоригинален подарък за капитаниБяла лятна капитанска шапка със синя козирка и жълта бродерия. По средата на  шапката има избродирана жълта котва на син фон и надпис "Captain". Чудесен избор за предпазване от слънцето в горещите летни дни. Шапката е подходяща за подарък за капитани и моряци, както и на всички любители на плаването и морските пътешествия. Шапката Captain е с универсален размер, благодарение на регулируемата си лента отзад.Виж информация за най-е..

13,05лв.

Лятна капитанска шапка с козирка и бродерия Изчерпано

Лятна капитанска шапка с козирка и бродерия

Лятна капитанска шапка с бродерия и козирка. Универсален размер. Шапката е подходящ подарък на почитателите на морските пътешествия.Виж информация за най-евтината доставка ТУК - ГРАБО МАРКЕТ - онлайн магазин с над 30 000 артикула с много намаления всеки ден...

11,84лв.

Спортна лятна шапка с козирка и апликация

Спортна лятна шапка с козирка и апликацияоригинален подаръкЯка лятна шапка с козирка и апликации. От предната страна на шапката е изобразена смъртта държаща две коси и надпис "Red monkeys Los Angeles" - в долната лява страна. Същият надпис е апликиран и от задната страна на шапката, а на самата козирка има метална капса с дупка. Тази готина шапка е чудесен избор за предпазване от слънцето в горещите летни дни. Шапката е много як и оригинален подарък за рожден ден, за имен ден, или който и да е п..

7,68лв.

Мъжки коледен костюм от полар в бяло и червено - пет части

Мъжки коледен костюм от полар в бяло и червено - пет части Коледен костюм за възрастен човек от полар в бяло и червено. Комплектът е от 5 части и включва - коледна шапка, изкуствена бяла брада с ластик, колан, риза и панталон.Комплектът включва:  коледна шапкаизкуствена бяла брада с ластикколан ризапанталонВижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM..

46,86лв.