Кучета

Кучета

Зарадвайте кучето си с подарък. Купете му купичка, каишка или ново удобно легълце от колекцията с аксесоари на сайта за безплатни обяви tiktak.bg

Покажи :
Сортиране по:
Постелка за домашни любимци за кола Ново

Постелка за домашни любимци за кола

Постелка за домашни любимци за колапостелка за автомобил     Универсална и водоустойчива постелка за задните седалки на автомобил за домашен любимец. С тази предпазваща постелка, може да предотвратите зацапването на тапицерията на автомобила. Вече няма да се налага да почиствате автомобила си след всяко пътуване с домашния любимец. Постелката е подходяща за задните седалки на всички видове автомобили. Тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза,..

35,81лв.

Постелка за куче за автомобил Ново

Постелка за куче за автомобил

Постелка за куче за автомобилаксесоар за домашен любимец  Повечето домашните любимци обичат да се возят в автомобила, дори и да не обичат понякога се налага да пътуваме заедно. Почистването на падналите косми по тапицерията на колата след това е изключително трудно. С тази постелка може да си спестите почистването на колата след всяко пътуване, защото тя предпазва от замърсяване на седалките от кал, козина и други замърсявания. Постелката е универсална и е подходяща на задните седалки ..

29,91лв.