Домашни любимци

Домашни любимци

В сайта за безплатни обяви tiktak.bg можете да качите или намерите е всички необходими аксесоари за Вашият домашен любимец по лесен и достъпен начин. Разгледайте обявите и се сдобийте с прекрасен нов подарък за Вашият приятел на четири лапи.

Покажи :
Сортиране по:
Гребен за кучета и котки Ново

Гребен за кучета и котки

Гребен за кучета и коткиаксесоар за домашни любимци        Перфектен аксесоар за домашни любимци - гребен за разресване на кучета и котки. С този гребен, ще може с лекота да отстраните падналите косми от домашният Ви любимец.  Почистването на самият гребен става изключително бързо и лесно. Подпомага за здрава и лъскава козина на животното. С тази четка, ще може да намалите падналите косми по мебелите и по пода.  Уникално решение за намаляване лин..

21,23лв.

Забавна играчка за котка - мишка с чесалка Ново

Забавна играчка за котка - мишка с чесалка

Забавна играчка за котка - мишка с чесалкаподарък за домашен любимец           Занимателна играчка - мишка с чесалка за котки. Ежедневно всички котки полагат много грижи за да премахнат старите обвивки от ноктите си и те да бъдат винаги здрави и много остри. Извън домашни условия за тази цел, принципно се използва твърдата дървесна кора. Но когато котката  живее в домашни условия, местата, където може да драска, са по-скоро мебелите. Ос..

14,09лв.

Занимателна играчка драскалка за котки

Занимателна играчка драскалка за коткиподарък за домашен любимец     Забавна и занимателна играчка с топка за котки. Време е да си помислете и за Вашият домашният  любимец, като му осигурите подходящо средство за забавление и игра. Страхотен  подарък за Вашата котка, с която ще може да си играе и никога няма да и бъде скучно. През горният и страничният отвор може да си пъха лапичката и да си играе с топката. Може да се използва и като драскалка за котки, като по този начин ще може да предпазите ..

19,93лв.

Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топче

Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топчеаксесоар за домашният Ви любимец     Интерактивна играчка за котка - мишка на пружина с топче. Играчките за домашни любимци разнообразяват техният живот, поддържат ги здрави и тренират сетивата им. Вашата котка ще може с часове да си играе и забавлява с тази уникална играчка. Мишката на пружина, ще я стимулира да играе още и още повече и никога няма да и бъде скучно. Не заема много място и може да бъде поставена навсякъде във Вашият дом. Зар..

19,21лв.

Занимателна играчка за котка - шарена мишка

Занимателна играчка за котка - шарена мишкаподарък за домашният Ви любимец    Котките са известни със своето игриво поведение. Техните игри, могат да доведат до значително надраскване на мебелите и много други различни предмети у дома, защото те обичат да скачат, да ровят, да тичат и да се катерят.  С тази забавна и занимателна играчка, котката Ви ще може да се наслади на една приятна и незабравима игра, като по този начин ще може да ограничите одраскванията по мебелите ..

7,59лв.

Малък силиконов нашийник с LED лампи за кучета и котки

Малък силиконов нашийник с LED лампи за кучета и коткиаксесоар за домашни любимци       Осигурете безопасността на Вашият домашен любимец в тъмното или в мрачни дни с този красив силиконов нашийник с LED лампи. Светещата каишка може да се регулира според врата на кучето, като останалата част може да се отреже. Излъчва светлина на отстояние от около 500 метра, което позволява домашният Ви любимец да се забележи по-добре по време на нощната разходка. Зарежда се с USB ..

18,72лв.

Постелка за домашни любимци за кола Ново

Постелка за домашни любимци за кола

Постелка за домашни любимци за колапостелка за автомобил     Универсална и водоустойчива постелка за задните седалки на автомобил за домашен любимец. С тази предпазваща постелка, може да предотвратите зацапването на тапицерията на автомобила. Вече няма да се налага да почиствате автомобила си след всяко пътуване с домашния любимец. Постелката е подходяща за задните седалки на всички видове автомобили. Тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза,..

35,81лв.

Постелка за куче за автомобил Ново

Постелка за куче за автомобил

Постелка за куче за автомобилаксесоар за домашен любимец  Повечето домашните любимци обичат да се возят в автомобила, дори и да не обичат понякога се налага да пътуваме заедно. Почистването на падналите косми по тапицерията на колата след това е изключително трудно. С тази постелка може да си спестите почистването на колата след всяко пътуване, защото тя предпазва от замърсяване на седалките от кал, козина и други замърсявания. Постелката е универсална и е подходяща на задните седалки ..

29,91лв.

Самопочистваща се четка за кучета и котки Изчерпано

Самопочистваща се четка за кучета и котки

Самопочистваща се четка за кучета и коткиаксесоар за домашни любимци    Самопочистваща се четка за домашни любимци, която се почиства изключително бързо и лесно с натискане само на един бутон. Падналите косми и мръсотии се събират в контейнерче, който се намира зад зъбите за разресване. Може да използва на суха и мокра козина и е подходяща за животни с различна дължина на косъма, защото дължината на зъбите се регулират. С ергономичната си форма, следи извивките на тялото на животното и не изморя..

10,36лв.

Чадър за куче Изчерпано

Чадър за куче

Чадър за кучеподарък за домашният Ви любимец        Изключително удобен аксесоар за разходка на домашният Ви любимец  когато вали.  Вече няма да бъде необходимо да отлагате разходката на вашето куче заради дъжда.  Уникален чадър, с който ще можете да запазите сух и чист Вашият домашен любимец по време на разходка. Към дръжката е закачена метална верижка с карабина, която може да се закопчава за нашийника на кучето, за да не излезе извън чадъра. Зарадвайте Вашият домашен любимец с този прекрасен ..

24,20лв.

Чесалка за котка

Чесалка за коткааксесоар за домашни любимци    Забавна чесалка за домашни любимци, незаменим аксесоар за Вашето домашно коте. Всички котки всеки ден полагат различни грижи, за да премахнат старите обвивки от ноктите си за да бъдат винаги здрави и остри. С този перфектен аксесоар, ще може да предпазите мебелите у дома от надраскване и скъсване. Препоръчително е играчката да бъде разположена, до мястото където спи домашният Ви любимец, защото след сън, тя обича да драска. Идеален подарък с който щ..

16,57лв.

Шарена топка - занимателна играчка за котка

Шарена топка - занимателна играчка за коткаподарък за домашният Ви любимец      Красива, забавна и уникална играчка за котка - две шарени топки, изработени от сезал.  Почти всеки ден, всички котки полагат грижи за да премахнат старите обвивки от ноктите си, за да бъдат винаги остри и здрави. Освен, че ще може да си играе и забавлява с нея, ще може да я използва и за острене на нокти. Когато не живее в домашни условия  за тази цел се използва твърдата дървесна к..

7,59лв.