Домашни любимци

Домашни любимци

В сайта за безплатни обяви tiktak.bg можете да качите или намерите е всички необходими аксесоари за Вашият домашен любимец по лесен и достъпен начин. Разгледайте обявите и се сдобийте с прекрасен нов подарък за Вашият приятел на четири лапи.

Покажи :
Сортиране по:
Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топче Ново

Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топче

Занимателна играчка за котка - мишка на пружина и топчеаксесоар за домашният Ви любимец     Интерактивна играчка за котка - мишка на пружина с топче. Играчките за домашни любимци разнообразяват техният живот, поддържат ги здрави и тренират сетивата им. Вашата котка ще може с часове да си играе и забавлява с тази уникална играчка. Мишката на пружина, ще я стимулира да играе още и още повече и никога няма да и бъде скучно. Не заема много място и може да бъде поставена навсякъде във Вашият дом. Зар..

15,46лв.

Чесалка за котка Ново

Чесалка за котка

Чесалка за коткааксесоар за домашни любимци    Забавна чесалка за домашни любимци, незаменим аксесоар за Вашето домашно коте. Всички котки всеки ден полагат различни грижи, за да премахнат старите обвивки от ноктите си за да бъдат винаги здрави и остри. С този перфектен аксесоар, ще може да предпазите мебелите у дома от надраскване и скъсване. Препоръчително е играчката да бъде разположена, до мястото където спи домашният Ви любимец, защото след сън, тя обича да драска. Идеален подарък с който щ..

13,06лв.

Шарена топка - занимателна играчка за котка Ново

Шарена топка - занимателна играчка за котка

Шарена топка - занимателна играчка за коткаподарък за домашният Ви любимец      Красива, забавна и уникална играчка за котка - две шарени топки, изработени от сезал.  Почти всеки ден, всички котки полагат грижи за да премахнат старите обвивки от ноктите си, за да бъдат винаги остри и здрави. Освен, че ще може да си играе и забавлява с нея, ще може да я използва и за острене на нокти. Когато не живее в домашни условия  за тази цел се използва твърдата дървесна к..

4,90лв.