Часовници

Часовници

В категорияте може да откриете и публикувате безплатни обяви за всякакви видове часовници - мъжки, дамски, стенни, електронни и други.

Покажи :
Сортиране по:
Настолен часовник в ретро стил с будилник Изчерпано

Настолен часовник в ретро стил с будилник

Настолен часовник в ретро стил с будилник    Класически настолен часовник в ретро стил в бял цвят с действащ будилник и лампичка. Идеален подарък както за Вас, така и за Ваш приятел, независимо по какъв повод. С този часовник - будилник никога повече, няма да закъснявате за работа или училище. Предлагат се различни модели. Захранване с 1 батерия 1.5 V AA. Продуктът се предлага без батерия, в картонена кутия.Размери: 17х11.5 см.    Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за ..

14,43лв.

Часовник - механичен музикален будилник

Часовник - механичен музикален будилник     Зън – зън … това е сигналът, който чуваме всяка сутрин, за да ни напомни, че е дошло време да ставаме за работа или да изпълняваме други ежедневни задачи. Ако обаче искате нещо по-оригинално, с което да се събуждате всяка сутрин, то този музикален будилник е идеален аксесоар за Вас. Будилникът е подходящ и като подарък за всеки Ваш приятел, независимо по какъв повод! Предлага се в опаковка кутия картон, без батерия. &..

11,84лв.