Туристически столове

Туристически столове

Осигурете удобството и комфорта си с помощта на удобните сгъваеми столове за къмпингуване. Подходящи за планина, риболов или други преживявания сред природата. Разгледайте безплатните обяви в tiktak.bg и открийте разнообразие от туристически столове.

Покажи :
Сортиране по:

Сгъваемо столче - носеща конструкция с дръжка, тип бастун и седалка

Туристическо сгъваемо столчеКъмпинг принадлежности     Често се налага да чакаме с часове по опашки. За възрастните хора това е ежедневие. Подарете им удобство-преносим стол с дръжка тип бастун!Туристическото сгъваемо столче е изключително компактно, подходящо и за риболов,пикник,лагеруване и къмпингуване! Разпуснете на плажа след дългият работен ден с един по-интересен и запомнящ се стол! Отпуснете се и забравете за грижите си! Доверете на здравата конструкция с дръжка тип бастун!Размери:-дължи..

27,39лв.

Туристически стол сгъваем с облегалка

Туристически сгъваем стол с облегалкаКъмпинг принадлежности    Туристическият сгъваем стол с облегалка е изключително удобен и компактен, подходящ е, както за риболов, така и за пикник,лагеруване и къмпингуване! Разпуснете на плажа след дългият работен ден с един по-интересен и запомнящ се стол! Отпуснете се и забравете за грижите си! Доверете се на здравата конструкция от метал и седалка от текстил!Височина на стола - 23.5 смРазмери на седалката 25 х 28.5 см.Максимално натоварван..

23,75лв.

Туристически стол сгъваем с облегалка, подлакътник и поставка за чаша Промо

Туристически стол сгъваем с облегалка, подлакътник и поставка за чаша

Сгъваем туристически стол с облегалка, подлакътник и поставка за чашаКъмпинг принадлежности    Ако дивото къмпингуване е Вашият начин за почивка, но не искате да избягате от всички удобства, които съвременният живот Ви предлага-изберете практичният сгъваем стол с облегалка, подлакътник и поставка за чаша! Поради компактните си размери и лекота, може да го приберете навсякъде! Към него се предлага текстилна чанта за Ваше удобство при съхранение и пренасяне! Осигурете си комфорт сред природата на ..

39,49лв. 29,90лв.