Портативни радиа

Портативни радиа

Насладете се на тишина и спокойствие сред природата, без да се налага изцяло да се изолирате от света. Снабдете се с портативно радио и останете информирани за останалата част от света, с помощта на сайта за безплатни обяви tiktak.bg

Покажи :
Сортиране по:
Джобно радио с USB, четец за карти и акумулаторна батерия Изчерпано

Джобно радио с USB, четец за карти и акумулаторна батерия

Розово джобно радио с интересен дизайн-незаменима къмпинг принадлежност!Функционален, лесно преносим продукт със страхотен дизайн! Вградената акумулаторна батерия издържа няколко часа, а през останалото време радиото може работи с 4бр. батерии 1.5V тип AA, както и на 220 волта. Благодарение на вградения USB изход и четец за sd карти, радиото може да се ползва и като MP3 плеър.Размери на радиото: 23х7х5 см.Функционалности:радиоUSB изход за външно устройство (mp3 player, мобилен телефон и др.)Чете..

41,69лв.

Портативно радио за къмпинг/палатки

Мултифункционално преносимо радиоИдеален спътник в дългите преходи, къмпингуване и палаткуване  Компактно и лесно преносимо USB радио! Силно, плътно и добро възпроизвеждане на звука за перфектната Ви почивка! Портативното радио има USB изход и четец за sd карти, което го прави подходящ за използване и като MP3 плеър. Вградената акумулаторна батерия Ви позволява удобството след зареждане да използвате продукта в рамките на няколко часа без захранване!Размери на радиото: 10х6х14 см.Функционал..

27,39лв.