Одеала за пикник

Одеала за пикник

Намерете разнообразие от одеала за пикник в различни цветове, модели и размери. Разгледайте сайта за безплатни обяви и се сдобийте с желания артикул.

Покажи :
Сортиране по:

Непромокаемо одеало за пикник,излет или палатка – голямо

Непромокаемо одеало за пикник,излет или палатка – голямоРазмер на непромокаемото одеалото за пикник- 145х200см.      Често обикновените одеала се мокрят или цапат и превръщат Вашата почивка в кошмар! Подарете си спокойствие и се доверете на непромокаемото одеало, подходящо както за пикник, така и за излет, риболов или диво къмпингуване! Изработено от 100% водоустойчива основа от полиетиленова пяна, то Ви гарантира комфорт и абсолютна защита от влага! Мекият и приятен на ..

29,90лв.

Непромокаемо одеало за пикник,излет или палатка-средно Изчерпано

Непромокаемо одеало за пикник,излет или палатка-средно

Непромокаемо одеало за пикник,излет или палаткаРазмер на непромокаемото одеало за пикник- 130х170 см.Разходките сред природата са Вашата страст! Подарете си удобство с непромокаемото одеало, подходящо, както за пикник, така и за излет или палатка! Стопроцентовата водоустойчива основа от полиетиленова пяна Ви гарантира  сигурност и комфорт, при това на добра цена! Заложете на качествената изработка и компактните му размери в сгънато състояние! Независимо къде се намирате, мекият и приятен на допи..

25,90лв.

Платнище - водоустойчиво покривало

Водоустойчиво покривало-платнищеРазмери:185х185     Мултифункционално покривало, подходящо за предпазване на разнородни предмети от влага и плесен! Функционална вещ за всякакъв вид туризъм! Размерите на платнището са:185х185см. Продуктът е изработен от полипропилен и тежи 700гр.Водоустойчивото покривало се завръзва с капси във всеки край! По запитване, могат да се поставят и допълнителни капси!Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за под..

17,00лв.