Кошници за излет

Кошници за излет

В сайта за безплатни обяви tiktak.bg можете да публикувате или намерите разнообразие от кошници и комплекти за пикник или излет.

Покажи :
Сортиране по:

Термо чанта 25 литра за къмпинг

Функционална термо чанта за къмпингКомпактна термо чанта за къмпинг с обем 25 литра-облепена от двете страни със слънце отразително фолио. Запазете свежестта на продуктите, като ги изолирате от влагата и замърсяванията, с помощта на вътрешният плик, снабден с велкро лепенки! Компактните й размери я правят лесна за пренасяне, което я прави идеална вещ за къмпингуване! Чантата разполага с допълнителна вътрешна отделяема торба, закрепена с цип-за лесно почистване. Изключително лека и функциона..

40,70лв.

Чанта за пикник Изчерпано

Чанта за пикник

Сгъваема кошница за пикникСгъваемата кошница от импрегниран текстил-запазва продуктите Ви сухи и свежи! А компактните й размери в сгънато състояние я правят лесна за съхранение и пренасяне! Практична, модерна и функционална! Чантата е подходяща, както за пикник, излет и плаж, така и за пазаруване! Размери - 42х23х21см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности ...

19,78лв.