Органайзери

Органайзери

Разнообразие от безплатни обяви за различни видове органайзери за вашите автомобили.  Тук може да откриете органайзери за багажници, за седалки и много други.

Покажи :
Сортиране по:
Органайзер за багажник на кола Car Boot Organiser Изчерпано

Органайзер за багажник на кола Car Boot Organiser

Органайзер за багажник на кола Car Boot Organiser    Багажникът Ви е постоянно разхвърлян? Вече има решение за този неприятен проблем. С органайзерът за багажник вече никога няма да подмяташ нещата си от единия край в другия и да се чудиш кое къде си сложил.Удобен, компактен и комфортен органайзер за багажник. Размери на органайзера:Ширина 30.5 см.Дължина 58.5 см.Дълбочина 35.5 см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

18,59лв.

Органайзер за кола - тип Джоб - 2 бр. в комплект

Практичен и удобен органайзер, с помощта на който вещите Ви ще бъдат винаги на сигурно място.- Универсален размер, който пасва на почти всички коли - влиза плътно и пасва между конзолата и седалката- Поставя се за секунди- Прибери, Съхрани, Никога не губи- Почистването е лесно - просто измийте с водаРазмери: 31х37х10.5 см​​​​​​​Материал: пластмаса;Цвят: черен.Комплект от 2 бр. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto..

15,95лв.

Органайзер за седалка на кола с 6 отделения

Органайзерът за кола се поставя на гърба на седалката на шофьора или на пътника до него. Разполага с 6 отделения и  има отделно отделение за чаша/бутилка. В другите отделения може да поберете всевъзможни дреболии като химикали, листи, ключодържатели, тефтерчета, играчки, храни и др. Удобен и пракчитен, освен това предпазва гърба на седалката. Подходящ е за леки автомобили, камиони или миниванове100% полиестер Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточас..

14,19лв.