Авто

Авто

Разнообразие от безплатни обяви за автомобили, мотоциклети, лодки, яхти, каравани и  друга транспортна, селскостопанска и строителна техника. Тук може да откриете aвточасти, автоаксесоари, и всичко свързано с транспортните средства.

Покажи :
Сортиране по:

Автомобилен ключодържател - BMW

Ключодържател с емблема на BMW Автомобилен ключодържател на BMWСтилен и елегантен автомобилен ключодържател с емблемата на BMW с метална пластина и кожена каишка.Изключително походяща като, допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката BMW .Ключодържателя е стилен и иработен от метал, с емблемата на BMW и е с кукичка за закачване.Този ключодържател идва върху подложка от картон и е опакован в целофан.Размери: височина 11.5 см,..

15,29лв.

Автомобилен ключодържател - BMW

Kлючодържател с емблема на BMWАвтоаксесоар за BMWКрасив кожен ключодържател с метална пластина автомобилният производител BMW.Чудесна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката BMW.Ключодържателя BMW идва на картонена подложка, опакован в целофан.Ключодържателя на BMW е стилен и иработен от метал,с емблемата на BMW. Размери: 11х3смВижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесо..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - Citroen

Автомобилен ключодържател - CitroenКожен ключодържател с метална пластина -  Citroen. Ключодържателя на Ситроен е стилен и изработен от кожа и пластмаса,с емблемата на Citroen . Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Ситроен или притежател на кола с марката Citroen. Ключодържателя на Ситроен идва върху подложка от картон и е опакован в целофан. Размерите на пластината на ключодържателя са 5х4 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин з..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - Hyundai

Ключодържател за автомобил- Hyundai.материал: металразмери: 4 х 2,5 см..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - KIA

Ключодържател с емблеа на KiaАвтомобилен ключодържателКожен ключодържател Kia с метална пластина.Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Kia.Ключодържателя на Киа  е стилен и иработен от метал,с емблемата на Kia. Този ключодържател Киа идва върху подложка от картон и е опакован в целофан.Размери: на металната пластинка 3х4.5см, на картонената подложка 13х4.5см.Вижте ТУК информ..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - Lamborgini Ново

Автомобилен ключодържател - Lamborgini

Автомобилен ключодържател - LamborginiКожен ключодържател с метална пластина -  Lamborgini. Ключодържателя на Lamborgini е стилен и изработен от кожа и пластмаса,с емблемата на Lamborgini. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Lamborgini или притежател на кола с марката Lamborgini. Ключодържателя идва върху подложка от картон и е опакован в целофан. Размерите на пластината на ключодържателя са 5х4 см.&nb..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - Land Rover Ново

Автомобилен ключодържател - Land Rover

Ключодържател с емблема на Land RoverАвтомобилен ключодържател    Красив и стилен ключодържател с емблемата на автомобилния производител – Land Rover.  Ключодържателя е с правоъгълна бяла метална плочка с кожена дръжка, също така има и метална халка с кукичка за закачване. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Land Rover.Размери: дължина 11.5 см, на пластинката - височина 4.5 см, дължина 3 см.Вижте&..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - Mercedes

Ключодържател с емблема на MercedesАвтоаксесоар на Mercedes    Стилен и елегантен автомобилен ключодържател с емблемата на Mercedes. Ключодържателя на Мерцедес е с метална пластинка и кожена дръжка и разполага с метална халка и кукичка за закачване. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Мерцедес или притежател на кола с марката Mercedes. Ключодържателя на Mercedes идва върху подложка от картон и е опакован в целофан.Размери: височина 11.5..

15,29лв.

Автомобилен ключодържател - Nissan

Kлючодържател с емблема на NissanАвтоаксесоар за Nissan     Стилен и елегантен ключодържател с емблемата на автомобилния производител – Nissan.  Ключодържателя е с метална пластинка и с кожена дръжка, също така има и метална халка с кукичка за закачване. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Nissan. Предлага се върху картон и опаковка от PVC.Размери: дължина 11.5 см, на пластинката - височина 4.5 см..

15,29лв.

Автомобилен ключодържател - Opel

Ключодържател с емблема на Opel Автоаксесоар за OpelСтилен и елегантен ключодържател с емблемата на автомобилният производител - Opel. Kлючодържателят на Opel е с изчистена метална емблема и с метална халка за закачване.  Изключително подходящ за подарък или допълнение към подарък за всеки притежател на автомобил с марка Опел. Предлага се върху картон и опаковка от PVC. Размери: дължина 9.7 см, на плочката - диаметър 4.1 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онла..

8,69лв.

Автомобилен ключодържател - Opel

Метален ключодържател на OpelАвтоаксесоар на Opel  Изключително красив и уникален автомобилен ключодържател с емблемата на Opel с метална пластинка в златно и сребърно с кожена дръжка, метална халка и кукичка за закачване. Перфектна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Opel. Предлага се върху картон и опаковка от PVC. Размери: дължина 11.5 см, на пластинката - височина 5 см, дължина 3 см. Вижте ТУК информация за ..

15,29лв.

Автомобилен ключодържател - Seat

Автомобилен ключодържател - SeatАвтомобилен ключодържател - Seat - правоъгълна бяла метална плочка с кожена дръжка, метална халка и кукичка за закачване. Ключодържателя на Сеат е стилен и изработен от кожа и метал,с емблемата на Seat. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Сеат или притежател на кола с марката Seat. Ключодържателя на Сеат идва върху подложка от картон и е опакован в целофан. Размерите на плочката на ключодър..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател - Volkswagen

Автомобилен ключодържател - VolkswagenКрасив метален ключодържател Volkswagen с кръгла висулка и синя основа.Уникална идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Volkswagen.Ключодържателя на Volkswagen е стилен и изработен от метал,с емблемата на Volkswagen. Ключодържателя Volkswagen, идва на картонена подложка, опакована в целофан.Размери: диаметър 3.3 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн..

13,09лв.

Автомобилен ключодържател декориран с бели камъни и с емблема на Citroen

Автомобилен ключодържател декориран с бели камъни и с емблема на Citroen Автоаксесоар на Citroen Автомобилен ключодържател с емблема на Citroen, декориран с бели камъни. Предлага се с целофанена опаковка върху картонена подложка. Предлага се в сребрист и златист цвят, изпращат се на случаен принцип.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

8,69лв.

Автомобилен ключодържател на Bentley (метален)

Автомобилен ключодържател на Bentley (метален)Автоаксесоар за BentleyАвтомобилен ключодържател на Bentley (метален). Предлага се с целофанена опаковка върху картонена подложка.Фигурката е с размери 5.5х3 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

7,59лв.