Авто

Авто

Разнообразие от безплатни обяви за автомобили, мотоциклети, лодки, яхти, каравани и  друга транспортна, селскостопанска и строителна техника. Тук може да откриете aвточасти, автоаксесоари, и всичко свързано с транспортните средства.

Покажи :
Сортиране по:
Total View 2бр. мини странични огледала за автомобил Промо Изчерпано

Total View 2бр. мини странични огледала за автомобил

Total View 2бр. мини странични огледала за автомобилTotal View представляват регулируеми мини огледала, които редуцират така наречената "мъртва точка" при шофиране. Увеличават областта на видимост по време на шофиране и улесняват преминаването от лента в лента или паркирането. Подходящи са за всички видове превозни средства.Комплектът съдържа 2 броя регулируеми огледалца, които се залепят за страничните огледала на превозното средство. Готово за употреба и лесно се монтира (3M лепенка).Размери: ..

15,00лв. 8,90лв.

Автомобилен ключодържател - BMW

Kлючодържател с емблема на BMWАвтоаксесоар за BMWКрасив кожен ключодържател с метална пластина автомобилният производител BMW.Чудесна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката BMW.Ключодържателя BMW идва на картонена подложка, опакован в целофан.Ключодържателя на BMW е стилен и иработен от метал,с емблемата на BMW. Размери: 11х3смВижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесо..

9,90лв.

Автомобилен ключодържател - BMW

Ключодържател с емблема на BMW Автомобилен ключодържател на BMWСтилен и елегантен автомобилен ключодържател с емблемата на BMW с метална пластина и кожена каишка.Изключително походяща като, допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката BMW .Ключодържателя е стилен и иработен от метал, с емблемата на BMW и е с кукичка за закачване.Този ключодържател идва върху подложка от картон и е опакован в целофан.Размери: височина 11.5 см,..

11,90лв.

Автомобилен ключодържател - Citroen

Автомобилен ключодържател - CitroenКожен ключодържател с метална пластина -  Citroen. Ключодържателя на Ситроен е стилен и изработен от кожа и пластмаса,с емблемата на Citroen . Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Ситроен или притежател на кола с марката Citroen. Ключодържателя на Ситроен идва върху подложка от картон и е опакован в целофан. Размерите на пластината на ключодържателя са 5х4 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин з..

9,90лв.

Автомобилен ключодържател - Hyundai

Ключодържател за автомобил- Hyundai.материал: металразмери: 4 х 2,5 см..

9,90лв.

Автомобилен ключодържател - KIA

Ключодържател с емблеа на KiaАвтомобилен ключодържателКожен ключодържател Kia с метална пластина.Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Kia.Ключодържателя на Киа  е стилен и иработен от метал,с емблемата на Kia. Този ключодържател Киа идва върху подложка от картон и е опакован в целофан.Размери: на металната пластинка 3х4.5см, на картонената подложка 13х4.5см.Вижте ТУК информ..

9,90лв.

Автомобилен ключодържател - Mercedes

Ключодържател с емблема на MercedesАвтоаксесоар на Mercedes    Стилен и елегантен автомобилен ключодържател с емблемата на Mercedes. Ключодържателя на Мерцедес е с метална пластинка и кожена дръжка и разполага с метална халка и кукичка за закачване. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Мерцедес или притежател на кола с марката Mercedes. Ключодържателя на Mercedes идва върху подложка от картон и е опакован в целофан.Размери: височина 11.5..

11,90лв.

Автомобилен ключодържател - Nissan

Kлючодържател с емблема на NissanАвтоаксесоар за Nissan     Стилен и елегантен ключодържател с емблемата на автомобилния производител – Nissan.  Ключодържателя е с метална пластинка и с кожена дръжка, също така има и метална халка с кукичка за закачване. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Nissan. Предлага се върху картон и опаковка от PVC.Размери: дължина 11.5 см, на пластинката - височина 4.5 см..

11,90лв.

Автомобилен ключодържател - Opel

Ключодържател с емблема на Opel Автоаксесоар за OpelСтилен и елегантен ключодържател с емблемата на автомобилният производител - Opel. Kлючодържателят на Opel е с изчистена метална емблема и с метална халка за закачване.  Изключително подходящ за подарък или допълнение към подарък за всеки притежател на автомобил с марка Опел. Предлага се върху картон и опаковка от PVC. Размери: дължина 9.7 см, на плочката - диаметър 4.1 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онла..

5,90лв.

Автомобилен ключодържател - Opel

Метален ключодържател на OpelАвтоаксесоар на Opel  Изключително красив и уникален автомобилен ключодържател с емблемата на Opel с метална пластинка в златно и сребърно с кожена дръжка, метална халка и кукичка за закачване. Перфектна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Opel. Предлага се върху картон и опаковка от PVC. Размери: дължина 11.5 см, на пластинката - височина 5 см, дължина 3 см. Вижте ТУК информация за ..

11,90лв.

Автомобилен ключодържател - Seat

Автомобилен ключодържател - SeatАвтомобилен ключодържател - Seat - правоъгълна бяла метална плочка с кожена дръжка, метална халка и кукичка за закачване. Ключодържателя на Сеат е стилен и изработен от кожа и метал,с емблемата на Seat. Страхотна идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен на Сеат или притежател на кола с марката Seat. Ключодържателя на Сеат идва върху подложка от картон и е опакован в целофан. Размерите на плочката на ключодър..

9,90лв.

Автомобилен ключодържател - Volkswagen

Автомобилен ключодържател - VolkswagenКрасив метален ключодържател Volkswagen с кръгла висулка и синя основа.Уникална идея за подарък или допълнение към подарък за всеки заклет фен или притежател на автомобил с марката Volkswagen.Ключодържателя на Volkswagen е стилен и изработен от метал,с емблемата на Volkswagen. Ключодържателя Volkswagen, идва на картонена подложка, опакована в целофан.Размери: диаметър 3.3 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн..

9,90лв.

Автомобилен ключодържател декориран с бели камъни и с емблема на Citroen

Автомобилен ключодържател декориран с бели камъни и с емблема на Citroen Автоаксесоар на Citroen Автомобилен ключодържател с емблема на Citroen, декориран с бели камъни. Предлага се с целофанена опаковка върху картонена подложка. Предлага се в сребрист и златист цвят.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

5,90лв.

Автомобилен ключодържател на Bentley (метален)

Автомобилен ключодържател на Bentley (метален)Автоаксесоар за BentleyАвтомобилен ключодържател на Bentley (метален). Предлага се с целофанена опаковка върху картонена подложка.Фигурката е с размери 5.5х3 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

4,90лв.

Автомобилен ключодържател на Chevrolet (метален)

Автомобилен ключодържател на Chevrolet (метален).Автоаксесоар за Chevrolet.Автомобилен ключодържател на Chevrolet (метален). Предлага се с целофанена опаковка върху картонена подложка. Фигурката е с размери 6х2.5 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за автоакесоари и авточасти Avto-aksesoari.com..

4,90лв.